Jag är inte sååå förtjust i vitt vin.
Det är OK sommartid och det är ett krav då man äter krabba.
Annars tycker jag det oftast smakar surt och ger mig halsbränna.
Men annars så..näe..får jag välja så föredrar jag rött vin.
Har också märkt att vid vissa tillställningar såsom konferenser så efterfrågas om man vill ha rött eller vitt.
Oftast svarar jag - Rött - även om det är fisk.
Och vad händer då?
Jo, en hel del ändrar andra som beställt vitt p.g.a det är det som man ska ha till fisk, de ändrar sin beställning.
Har också fått veta att rött visst kan passa till fisk.
Sådeså.
Fast till sill så skulle jag aldrig välja rött vin, då får det bli öl eller vatten.
fredag 14 december 2007
Inte rödvin till sill
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar